Agile Testen in de Praktijk
Training Agile Testen in de Praktijk

Wil jij meer leren over het Agile Testen? Dan kan ik je de training aanraden die ik onlangs heb gemaakt. Via Udemy kan je online, op jouw tempo, de online training volgen en de basis leren over Agile Testen in de Praktijk.

Allan Test
Allan Test

Websites laten testen, een webapplicatie of een ander product dat getest moet worden? Dat kan Allan voor u doen. Ik heb jaren ervaring met het testen van websites en online programma’s voor intern gebruik.

previous arrow
next arrow
close up shot of keyboard buttons

Account verwijderen bij Temu is niet ingewikkeld

Laatst las ik een artikel via de Televaag (telegraaf) dat de Consumentenbond een zaak begint tegen Temu. Een van de dingen waar deze zaak over gaat is dat het ingewikkeld is om je account te verwijderen. Dit zou niet volgens de EU richtlijnen (Digital Services Act) zijn.

Ik weet niet zo goed wat die richtlijnen van de EU zijn. Ik weet wel dat het vet simpel is met de onderstaande stappen om je account te verwijderen bij Temu.

Hoe verwijder je je account bij Temu

 • Ga naar Temu
 • Log in
 • Ga via het menu naar Instellingen
 • Klik dan op Accountbeveiliging
 • Scroll naar beneden tot je de optie ziet om je  account te verwijderen.
 • Klik op die link en je komt op een pagina met waarschuwingen.
 • Onderaan staat een optie die je moet aanvinken dat je het zeker weet. Klik daar op. Zo verifiëren zij dat jij het echt zeker weet dat je jouw account wilt verwijderen
 • Klik op de knop om naar de volgende pagina te gaan.
 • Je ziet nu een pagina waar je kunt aangeven waarom je je account wilt verwijderen. Logisch en valide om dit te vragen aangezien je als bedrijf dit wil weten. Misschien valt er iets te verbeteren.
 • Selecteer jouw reden, klik op de knop om door te gaan.!
 • Volg dan de instructies om je account echt te verwijderen.
 • Heb je dat gedaan dan is je account verwijderd.

Dan moet je nog even een paar dagen wachten tot je account echt is verwijderd. En dat is niet alleen bij Temu. Dit doen ze zodat je nog bedenktijd hebt. Dit is bij veel diensten dat je account pas na een paar dagen echt zal worden verwijderd.

Verwijder direct de app van Temu van je smartphone

Verwijder gelijk de app van je telefoon zodat je niet in de verleiding komt de app weer te openen. Want zodra je de app weer opent zal je je account activeren. Dan is het logisch dat het niet lukt om je account te verwijderen.

Mijn conclusie

Okay, je moet een aantal keer klikken en een bevestigingscode invullen om je account echt te verwijderen. Dit is best goed zodat de mensen zeker zijn van hun zaak. Waarschijnlijk heeft Temu zoveel verzoeken gehad om het account misschien toch weer te activeren of dat mensen toch hun bestellingen willen inzien dat ze dit hebben bedacht.

Het is niet moeilijk om je account te verwijderen (met dit lijstje). Je moet als gebruiker gewoon even lezen wat ze van je willen en niet meer de app openen op je smartphone.

Succes!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *