van software naar de mens

Als ik iets voor je kan betekenen dan zijn het deze twee dingen.
En van deze twee dingen word ik blij waardoor ik het beste uit mijzelf kan halen.

Agile Testen in de Praktijk

Allan Test / lezen van het boek Agile testen in de praktijk

Eindelijk een boek met tips en trucs, over agile testen in de praktijk! Een boek vol met tips en trucs, informatie over agile testen, scrum, werken in een scrum team en meer!

Ben jij op zoek naar een boek dat jou echt kan helpen met het testen in een agile omgeving? Dan is dit boek zeker een aanrader!

Via het boek Agile Testen in de Praktijk krijg je tips en trucs om te testen in een agile omgeving en krijg je inzichten over hoe je als tester beweegt in een agile en scrum omgeving.

Voor wie is dit boek geschikt?

Dit boek is geschikt voor testers die meer willen weten hoe je agile test, junior testers die meer hands on tips en trucs willen en iedereen die geïnteresseerd is in Agile Testen in de Praktijk! Leer meer over het werken in een agile omgeving als tester en maak het verschil!

Agile Testen is leuk!

Kom je net kijken in deze agile wereld? Zoek je naar praktische tips die je kunt gebruiken op de werkvloer? Of ben je op zoek naar een rode draad om agile te gaan testen? Dan is het boek “Agile Testen in de Praktijk” geschreven voor jou!

Ik help je op weg!

Met het boek “Agile Testen in de Praktijk” help ik je op weg in de wereld van Agile testen in het Scrum framework. Ik vertel je in dit boek over het halen en brengen van informatie als tester, laat ik je zien waar je staat in het scrumteam, wat je zoals kunt verwachten tijdens een sprint en meer!


Praktische informatie

Er zijn heel veel boeken te vinden over Agile werken en over agile testen, die je vertellen over de verschillende testtechnieken, de verschillende frameworks en methodieken die worden gebruikt om te testen en hoe die technieken samenwerken. Allemaal erg mooi beschreven, alleen nergens ben ik echt een boek tegengekomen die je iets kan vertellen over de praktische kant van testen in een agile/scrum-omgeving. Dus écht de hands-on informatie. Een boek die je ook de verschillende kanten laat zien van testen.

Met dit boek reik ik je die hands-on onderwerpen aan. Bijvoorbeeld, maar niet alleen:

  • hoe je een webformulier test,
  • tips over de verschillende tools,
  • het gebruik van Jira (Atlassian)
  • hoe heb je een samenwerking met een product owner (PO) of een team met developers (scrumteam)
  • hoe pas je het “halen en brengen van informatie” toe in de rol van tester
  • wat is naar mijn idee een efficiënte manier van het registreren van issues

Op deze vragen en meer geef ik je antwoord op basis van mijn ervaringen. Ik geef je de tips die je kunt gebruiken in het werkveld als Agile Tester in een Agile / Scrum omgeving.