Consultancy informatie

Op zoek naar een Agile Tester? Neem dan contact op als je mij met één of meer van de onderstaande wensen blij kan maken. Ik weet wat ik wil en waar ik naar op zoek ben. Daarom ook dit onderstaande wensenlijstje. Klik of tab op het onderwerp. Dan verschijnt er een uitleg.

Het tarief

Dit is niet onbelangrijk om te noemen. Echter laat ik dit hier op mijn website niet weten. Dit kunnen we in een persoonlijk gesprek bespreken.

Agile Testen

Ik ben een Agile tester. Dit betekend voor mij dat ik functioneel test, pragmatisch ben en dus meer Front End test. Dus de voorkant, de functie van een website, de werking en het uiterlijk zoals een bezoeker of gebruiker dit zou doen.

De kanttekening is wel dat ik ik het niet erg vind technische te testen. Dit is soms nodig. Alleen niet continue. Ik ben dus geen systeem tester.

SCRUM en AGILE

Ik werk graag in een SCRUM en AGILE omgeving. Hierdoor kan ik goed laten zien wie ik ben en wat ik kan. Ook weet ik mijzelf goed te profileren in deze setting. Als tester kom je dan goed tot je recht en heb je altijd iets te doen.

Een beetje waterval mag maar continue is voor mij een no-go!

De opdracht is voor minimaal 32 uur per week

Testen is leuk! En daarom wil ik dit graag doen voor minimaal 32 uur per week bij de opdrachtgever.

Reistijd en afstand

De opdracht is, vanaf mijn woonadres, in een radius van 30km óf maximaal 40 min reistijd. Uiteraard kan hier van worden afgeweken als er ruimte is in de werktijden. Bijvoorbeeld thuiswerken, werken in de trein etc.

Geen banken of verzekeraars

De bancaire sector is uitgesloten tenzij de doelstellingen duurzaam en menselijk zijn.

Ik ben echt meer op mijn plek in branches als non-profit, overheid (ZBO) en commerciële organisaties. In mijn portfolio kan je hier meer over terugvinden.