Foto van een leeg boek

Een onderwerp vinden om over te schrijven.

Al een tijd jeuken mijn vingers om weer iets te schrijven. Alleen heb ik geen onderwerp om over te schrijven. Het is best frustrerend als je dan op de bank zit en niet weet waarover je iets kan gaan schrijven. En waarom ik iets wil schrijven? Ik denk gewoon omdat ik het leuk vind en kan.

Kinderen vervelen zich soms en die moet je dan maar laten doen zeggen ‘ze’. Want dat prikkelt de creativiteit. Nu ben ik van nature niet creatief dus ben ik maar een beetje aan het rondneuzen op het internet. Nou, die creativiteit is bij niet echt geprikkeld. Het is echt irritant, surfen over het www. Ik ben al afgeleidt voor ik een website helemaal heb bekeken.

“Waarover zou ik dus een artikel kunnen schrijven?” dacht ik bij mijzelf. Schrijven is echt iets wat ik heel erg leuk vindt. Alleen de spelling, daar heb ik nog wel eens moeite mee. Vooral de “d’s” of de “dt’s”. Dat zijn voor mij nog lastige dingen.

En toen dacht ik opeens, waarom zou ik jullie niet vragen om een onderwerp waar ik over kan schrijven. Uiteraard moet het wel een onderwerp zijn waar ik kennis van heb. Ik bedoel, ik weet niets van rocket sience (ruimtevaart…?). Dus daar iets over schrijven is nogal lastig.

Wil je aan mij laten weten waar ik een leuk artikel over kan schrijven. Doe dat dan via allan.debruin@gmail.com.

Kies uit 1 van de onderwerpen die ik hieronder heb beschreven en dan jouw specifieke vraag daarover.

  • Websites bouwen
  • WordPress
  • Testen
  • Katalon
  • ZZP’en
  • Wandelen

Ik ben benieuwd waar jouw vraag over gaat.

Geef een reactie