Personal Branding

Deze website heb ik opgezet met het doel voor personal branding. Iets waar ik al eerder wat over had gehoord toen ik nog bij de Huurcommissie een opdracht had.

Bij de Huurcommissie waren er twee collega’s die op het idee waren gekomen om een site te bouwen waar je kan werken aan je personal branding. Zij, deze twee collega’s, hebben toen de website Lifebrander.nl leven in geblazen.

Ik dacht er nooit zo over na. Ook niet toen ik in 2013 begon als zzp’er. Dit heeft bij mij even in de koelkast gestaan en ben er nu pas mee bezig. Stom eigenlijk want het is best handig om jezelf als zzp’er op de markt te promoten.

Hoe kun je jezelf promoten?

Je kunt jezelf promoten door een eigen website te maken. Claim een domeinnaam zoals ik heb gedaan: Naam en achternaam. allandebruin.nl. Wat dan een logische stap is is het vermelden van jouw website op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

Let op: als je jezelf promoot op deze kanalen, wees er dan wel van bewust wát je online zet. Want een leuke avond in een bar zou je tegen kunnen werken als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe opdracht.

Als je zelf een website maakt en je komt er niet uit? Laat het mij weten! Misschien kan ik jouw website wel testen of advies geven. Zie www.izee.nl voor meer informatie.

 

 

Geef een reactie