van software naar de mens

Als ik iets voor je kan betekenen dan zijn het deze twee dingen.
En van deze twee dingen word ik blij waardoor ik het beste uit mijzelf kan halen.

Training Agile Testen in de Praktijk

Begin 2023 heb ik mijn boek Agile Testen in de Praktijk uitgebracht en heb daar meer dan 150 oplages van verkocht! Ik ben hier erg trots op en heb begrepen dat het in hele goede aarde is gevallen. Het boek is zeer nuttig gebleken voor mensen die in de IT werken als junior testers en testers die meer willen weten over het Agile Testen.

Vorig jaar maart ben ik begonnen om dit boek te verrijken met een online training. Deze training is een goede aanvulling op het boek.

De training zal ik binnenkort online gaan zetten zodat je naast het boek ook deze training kunt volgen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer deze training online staat?

Vul dan het onderstaande formulier in!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam