van software naar de mens

Als ik iets voor je kan betekenen dan zijn het deze twee dingen.
En van deze twee dingen word ik blij waardoor ik het beste uit mijzelf kan halen.

Boek: Agile Testen in de Praktijk

Wat ik echt heel tof vind om even te vertellen is dat ik een boek heb geschreven. Op dit moment is deze onder handen bij de drukkerij. Een vormgever is ook nog bezig met de voor en achterkaft. Jeetje! Wel tof, toch?

Het boek heb ik geschreven voor mensen die meer willen weten over het testen van software of websites/ webapplicaties. Ook is het boek geschikt voor junior tester en mensen die meer willen weten over testen in een agile omgeving.

Het heeft wel een tijd geduurd voor ik het echt gereed had. Ik heb er zelfs nog een jaar niet aan gewerkt. Ik had gewoon geen inspiratie.

Wil je meer weten over het boek? Dan kan je kijken op www.agiletestenindepraktijk.nl. Daar heb ik nog meer geschreven over mijn boek. Ook kan je daar een formulier invullen om op de hoogte te blijven.