van software naar de mens

Als ik iets voor je kan betekenen dan zijn het deze twee dingen.
En van deze twee dingen word ik blij waardoor ik het beste uit mijzelf kan halen.

Voorkaft van het boek Agile Testen in de Praktijk. Geschreven door Allan de Bruin

Agile Testen in de Praktijk

Ben jij een junior tester en wil je meer weten over het Agile testen? Of werk je in de sales en heb je meer achtergrondinformatie nodig over het Agile Testen? Dan kan ik je het boek “Agile Testen in de Praktijk” aanraden.

Dit boek bevat alle informatie die je nodig hebt om meer te weten te komen over het Agile Testen. Van Agile werken tot Scrummen, het registreren van bevindingen, testen op mobiele devices en handige inhoudelijke tips om te gebruiken op de werkvloer!

Er zijn heel veel boeken te vinden over Agile werken en over het testen, die je vertellen over de verschillende testtechnieken, de verschillende frameworks en methodieken die worden gebruikt om te testen en hoe die technieken samenwerken. Allemaal erg mooi beschreven, alleen nergens ben ik echt een boek tegengekomen die je iets kan vertellen over de praktische kant van testen in een agile/scrum-omgeving. Dus écht de hands-on informatie. Een boek die je ook de verschillende kanten laat zien van testen.

Voor wie is dit boek geschikt?

Dit boek is geschikt voor testers die meer willen weten hoe je agile test, junior testers die meer hands on tips en trucs willen en iedereen die geïnteresseerd is in Agile Testen in de Praktijk! Leer meer over het werken in een agile omgeving als tester en maak het verschil!

Aanmelden voor updates

Blijf op de hoogte

* verplichte velden
Bijvoorbeeld: piet@izee.nl

Intuit Mailchimp


Reacties

Eén reactie op “Agile Testen in de Praktijk”

  1. […] mijn boek “Agile Testen in de Praktijk” heb ik een hoofdstuk gewijd aan de testinstructies. Ook al had ik er ook expliciet bij […]