van software naar de mens

Als ik iets voor je kan betekenen dan zijn het deze twee dingen.
En van deze twee dingen word ik blij waardoor ik het beste uit mijzelf kan halen.

Wil jij ook makkelijk e-mails versturen naar anderen?

Heb jij een mailinglijst en ben je op zoek naar een goede online maildienst? Dan zou ik je MailChimp willen aanraden. Zelf gebruik ik deze ook en ik moet zeggen dat ik hier heel blij mee ben.

Je hebt vast wel eens een nieuwsbrief van iemand gehad waar je dan onderaan dit logo ziet staan? Dit is van MailChimp. Een, naar mijn mening, hele goede, betrouwbare en eenvoudige tool om nieuwsbrieven mee te sturen.

Deze tool biedt mij een aantal opties die ik echt goed kan gebruiken zoals het verzamelen van nieuwe abonnees en ik kan ook heel eenvoudig mijn e-mails versturen.

Verschillende doelgroepen

Wat voor mij ook handig is is dat ik verschillende nieuwsbrieven kan versturen. Zoals je weet heb ik een aantal websites. En per website heb ik ook verschillende abonnees. Dus ik kan per website naar een bepaalde doelgroep een e-mail versturen.

Jouw data bij MailChimp

Hier ga ik niet teveel over vertellen want hier heb ik geen kennis van. Ik hou niet zo van glad ijs. Dus ik verwijs je naar deze pagina zodat je dat zelf even kunt bekijken. Klik hier voor meer informatie

Heb je interesse in deze tool? Ga dan via deze link op MailChimp.

Aanmelden voor updates

Blijf op de hoogte

* verplichte velden
Bijvoorbeeld: piet@izee.nl

Intuit Mailchimp