Agile Testen in de Praktijk
Training Agile Testen in de Praktijk

Wil jij meer leren over het Agile Testen? Dan kan ik je de training aanraden die ik onlangs heb gemaakt. Via Udemy kan je online, op jouw tempo, de online training volgen en de basis leren over Agile Testen in de Praktijk.

Allan Test
Allan Test

Websites laten testen, een webapplicatie of een ander product dat getest moet worden? Dat kan Allan voor u doen. Ik heb jaren ervaring met het testen van websites en online programma’s voor intern gebruik.

previous arrow
next arrow
Hier sta ik voor een logo van de ALS Sunrise Walk

ALS Sunrise Walk – Voor herhaling vatbaar?

Met een ongeveer 2000 mensen een wandeling maken door Utrecht voor de ALS Stichting. De ALS Sunrise Walk 2023. En ik liep mee met de groep die 25 km liep. Rond 23 uur werd ik opgehaald zodat ik niet zelf hoefde te rijden van mijn woonplaats Brielle naar Utrecht. Aangekomen in Utrecht, snel naar de aanmeldlokatie.

Ik had met iemand afgesproken om samen te lopen. Tijdens het wachten kon ik rustig mijzelf aanmelden en een bakkie koffie doen. Om 0200 uur werd het startsein gegeven. Hoppah! Daar gingen we!

Wij liepen als eerste een ronde door de binnenstad van Utrecht. We liepen een rondje om het station en kwamen later weer aan bij het startpunt. Daar haaktte de groep aan die 15 km liep. Daarna liepen we weer een soort rondje om naar het stadion te lopen. Daar haaktte de groep aan van 5 km. Om 0700 uur, ongeveer, kwamen we aan bij de finish. Helaas geen zonsopgang want we waren wat sneller dan verwacht…

Deze wandeling was toch anders dan ik gewend ben. Dit was door de stad. Ik ben klompenpaden gewend. Dit voelde ik wel aan mijn benen en voeten.

Zou ik de volgende keer weer meelopen? Eigenlijk niet. Sowieso omdat het een eigenlijk een verkapte stadswandeling was. Dus een leuke ervaring. Op naar de volgende wandeltocht!

Ik heb €150 euro opgehaald voor de ALS Stichting. Echt top! En via deze weg wil ik iedereen bedanken!

Wil je de foto’s zien van deze editie? Klik hier. Misschien kan je mij vinden?

Facebookpagina van de ALS Sunrise Walk