van software naar de mens

Als ik iets voor je kan betekenen dan zijn het deze twee dingen.
En van deze twee dingen word ik blij waardoor ik het beste uit mijzelf kan halen.

Foto van de ALS sunrise Walk 2023

Ik loop mee met de ALS Sunrise Walk

Ik loop mee met de ALS Sunrise Walk die plaatsvindt in de nacht van 10 op 11 februari 2023. De start is om 2 uur in de ochtend….bij het centraal station in Utrecht. Dus vanaf mijn huis naar Utrecht en dan nog een wandeling maken… poeh hey!

De wandeltocht begint om 2 uur in de morgen. Deze tocht is samen met nog veel meer andere mensen. En het leuke is dat het in de nacht is. Dus veel mensen zullen waarschijnlijk helemaal zijn uitgedost met lampjes en andere lichtjes!

De route is 25 km lang engaat door Utrecht. Hoe tof! Deze route kan je hier bekijken.

Donaties

Ik ga deze route wandelen en hoop dan een mooi bedrag binnen te halen voor de ALS stichting.

Je kunt hier een donatie doen.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *