van software naar de mens

Als ik iets voor je kan betekenen dan zijn het deze twee dingen.
En van deze twee dingen word ik blij waardoor ik het beste uit mijzelf kan halen.

Mijn ideeën krijgen meer vorm omdat ik mijzelf nu meer durf te laten zien

Ja, sommige mensen die dichtbij mij staan weten dat ik bezig ben met het opzetten van mijn eigen coachingprakijk. En ze weten ook welke doelgroep ik voor ogen heb. Daarover ga ik later pas wat vertellen want het is echt een niche denk ik. Zodat ik dan echt wat kan laten zien post ik het ook hier.

De mensen die dicht bij mij staan, die mij goed kennen, weten ook dat ik vaak zoveel ideeen heb en dan de helft maar uitvoer. Tsja, dat heb je als je een Generator bent (Human Design). En dat is geen excuus maar ik weet nu wel waar het vandaan komt. Ken je dat? Human Design?

Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik naar een andere stad verhuisd. En in deze tijd heb ik echt een transformatie meegemaakt. En deze transformatie bestaat uit dat ik gestopt ben met drinken, meer tot rust ben gekomen, meer dingen uit het verleden heb ontdekt en een plek heb kunnen geven. Hierdoor ben ik meer in mijn kracht gaan staan en mijzelf meer serieus gaan nemen. Ooit zei iemand tegen mij “je komt een beetje jongensachtig over”. Dat was in de 2007. Die iemand was een manager bij een IT bedrijf waar ik toen werkte. Ik wist toen niet zo goed hoe ik dit moest opvatten. In ieder geval, als ik dan terugkijk dan zette hij mij eigenlijk te kakke… Als ik nu kijk naar mijzelf, dan heeft hij gelijk gehad. En ik ben er blij mee dat ik dat ben want dit is mijn kracht!

En nu sta ik op het punt om jou te laten zien wat deze transformatie voor mij heeft betekent. Wil ik hier mee in de picture staan? Ja, eigenlijk wel ;-). En ik verwacht dat wat ik hierover aan jou vertel, je mag helpen tijdens jouw wandeling in het leven.

Even terugkijken

Even terugkijken naar het afgelopen jaar wat ik allemaal al heb bereikt en bepaalde gebeurtenissen.

 • Ik heb een boek geschreven “Agile Testen in de Praktijk
 • Ik ben Life Coach
 • Ik ben meer tot rust gekomen
 • Ik heb sommige mensen (moeten) laten gaan
 • Ik maak mij minder druk om wat anderen van mij vinden
 • Ik zit en voel mij beter in mijn vel
 • Ik ben afgevallen (van 95 naar 85 kg)
 • Ik heb meer plezier in de kleine dingen
 • Ik voel mij prettig om alleen te zijn en de rust op te zoeken
 • Ik durf gewoon dingen te ondernemen waar ik eerst veel moeite mee had om te doen
 • Ik heb meer ontdekt over gebeurtenissen in mijn leven

Goed, een hele lijst met dingen die ik heb ontdekt en heb gedaan. Erg interessant want uiteindelijk komt het erop neer dat ik de Allan weer heb leren kennen die ik ooit heb laten gaan.

Wat kan je van mij gaan verwachten?

Ik ga dit blog aanvullen met leuke video’s, artikelen en andere content om jouw aandacht te trekken zodat ik je leuke tips en trucs kan geven.